Начало

Primary links

• Църква
    • Забележителности
    • История
    • Кметство
    • Читалище
      • Танцов състав
    • Образование
    • Култура
    • Организации
    • Справочник
    • Връзки
    • Известни личности
    • Религия
  • Новини
    • Бизнес
    • Образование
    • Спорт
    • Политика
    • Скръбни вести
    • Живот
      • Личности
      • Здраве
      • Възрастни
      • Младежи
    • Календар
    • Развлечения
      • Природа
      • Туризъм
      • Хумор
  • Училище
  • Форум
  • Снимки
  • Видео
  • Блогове
  • За нас
    • Условия
  • Реклама
Начало Форуми Друго

Справочник на квартал Църква

Хумор - за настроение и повече смях

• Post Reply
9 replies [Последно мнение]
30 Май, 2009 - 14:10
blue_fractal
снимка на blue_fractal
Молитва

ОТЧЕ НАШ, КОЙТО СИ НА РС-ТО
ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО И РАЗШИРЕНИЕТО ТИ
ДА ДОЙДЕ ПРЕКЪСВАНЕТО И ДА БЪДЕ ВОЛЯТА ТИ
BASIC НАШ НАСУЩНИЙ ДАЙ НАМ ДНЕС
И ПРОСТИ НИ ДИЗАСЕМБЛЕРИТЕ И АНТИВИРУСИТЕ НАШИ
КАКТО НИЕ ПРОЩАВАМЕ НА COPYRIGHT-ите.
И НЕ НИ ВЪВЕЖДАЙ В Exception Error,
НО НИ ИЗБАВИ ОТ УВИСВАНЕ
ЗАЩОТО ТВОЕ Е АДРЕСНОТО ПРОСТРАНСТВО,
ПОРТОВЕТЕ И РЕГИСТРИТЕ...
В ИМЕТО НА CTRLа, ALTa И Светия DEL
И НА ВСЕМОГЪЩИЯ RESET
ВО ВЕКИ ВЕКОВ,
ENTER.
  • Отговор
30 Май, 2009 - 14:20
blue_fractal
снимка на blue_fractal
Общото между ИНТЕРНЕТА и мъжкия п**** ч***
 (от женска гледна точка)

1. Първия път не получавате никакво удоволствие.

2. Отначало малко се боите, но той ви интригува и възбужда.

3. Когато най-много ви е нужен - не функционира правилно.

4. Имате доказателства, че той поддържа връзка и с други, но това си е в неговата природа.
А вашият проблем е да не хванете някой вирус...

5. Понякога трябва да положите доста усилия, за да установите добра връзка.
Но често трябва да приложите още повече - ако тя е прекъснала, а на вас ви се иска още.

6. Понякога той увисва - по известни само на него и независещи от вас причини.
И то в най-неподходящия за вас момент...

7. Когато разберете, че неговият провайдър не е единственият в света - вие опитвате с друг... после с трети... Оказва се, че той може да бъде различен по сила, скорост, качество.
Накрая намирате такъв, който ви удовлетворява.

8. С него можете да имате връзка в института, на работа, даже - ако имате желание и възможност - на открито, във влак, в самолет...
Но все пак, най-голямо удоволствие вие получавате нощем, вкъщи.

9. С него можете да се учите и да се трудите. Да си играете и да си почивате.
Може да харчите пари, но може и да печелите.

10. Сега, когато сте толкова привързана и сте толкова зависима от него, понякога с тъга си спомняте за времето, когато сте била свободна...
Но - нямате сили да се откажете.
  • отговор
14 Юни, 2009 - 09:25
blue_fractal
снимка на blue_fractal
СОФТУЕРНИ НЕВОЛИ

Скъпа Служба За Поддръжка,

Миналата година направих ъпгрейд на софтуера си: вместо Приятел 5.0 инсталирах Съпруг 1.0 и забелязах, че новата програма започна да предизвиква неочаквани измениения във финансовите модули и ограничи достъпа до приложенията от типа "цветя" и "бижута", които прекрасно работеха под управлението на Приятел 5.0.
Освен това Съпруг 1.0 премахна много други ценни програми - например Романтика 9.9, като едновременно с това инсталира Футбол 5.0, Гараж 4.5 и Телевизор 6.0. Програма Разговор 8.0 вече въобще не работи, а при стартирането на програма Почистване на къщата 2.6, цялата система блокира. Опитах се да пусна Мрънкане 5.3, но без резултат.
Моля, помогнете!

Отчаяна

Скъпа Отчаяна,

Молим да имате предвид, че Приятел 5.0 е евтина игра, а Съпруг 1.0 - цяла операционна система.

Опитайте да въведете командата C:/АЗ-МИСЛЕХ-ЧЕ-МЕ-ОБИЧАШ, а след това стартирайте прграмата Сълзи 6.2. При това Съпруг 1.0 автоматично ще изпълни две програми: Виновен 3.0 и Цветя 7.0. Но вие трябва да помните, че злоупотребата може да предизвика стартирането на програмите Унило Мълчание 2.5 или Бира 6.1. Втората е много опасна - създава звукови файлове във формат "Гръмко хъркане".
В никакъв случай не инсталирайте услугата Тъща 1.0 или някоя нова версия на програмата Приятел. Тези програми не се поддържат и могат да доведат до крах на системата Съпруг 1.0.

Като цяло, Съпруг 1.0 е прекрасна програма, но има ограничена памет и новите програми често не тръгват отначало. Помислете над закупуването на допълнителен софтуер, който ще подобри работата на Съпруг 1.0. Лично аз препоръчвам следното: Гореща пица 3.6, Красиво Бельо 4.2 и Добро Настроение.
  • отговор
14 Юни, 2009 - 12:53
kopcheto
снимка на kopcheto

:-) Имаше май и версия със Съпруга 1.0 ... после ъпгрейд на Съпруга 2.0 ...

• отговор
15 Юни, 2009 - 15:21
blue_fractal
снимка на blue_fractal

Ами - тук е мястото да си припомним и нея... но абсолютно НЕ се препоръчва ъпгрейд от ЛЮБОВНИЦА 2.0 към СЪПРУГА 2.0  Smile

ПИСМО ДО СОФТУЕРНА КОМПАНИЯ
Уважаема Софтуерна компания,
Преди около година замених продукта ГАДЖЕ 7.0 с Продукта СЪПРУГА 1.0, която автоматично и много бързо инсталира продукта ДЕТЕ 1.0, който заема ужасно много място и изисква прекалено много време за привеждането му от активно състояние в състояние на SLEEP или поне STANDBY.
Обаче това, което най-много ме притеснява е, че продуктът СЪПРУГА 1.0 се самоактивира и намесва, когато отварям някои други продукти и ги блокира. Така продукти като БИРА_С_ПРИЯТЕЛИ.ГЪЛ, ФУТБОЛ_НЕДЕЛЯ.ГОЛ или КАРТИ_СЪБОТА_ВЕЧЕР.КОЗ вече не функционират.
Още по-лошо е, че често се появява вирус ТЪЩА 1.0, който тотално обърква конфигурацията ми. Дали изтриване от паметта и изключването от захранване би помогнало срещу този досадeн вирус?
На фона на тези проблеми няма да ви изненада, че не успявам вече да отворя продукти като SEKS_SYBOTA_SUTRIN.EXE и ДОСПИВАНЕ_ДО_ОБЕД.KEF.
Бих искал да деинсталирам СЪПРУГА 1.0 и да инсталирам отново ГАДЖЕ 7.0, а най-добре някоя по-нова версия на продукт от серията ГАДЖЕ. Същевременно не бих искал да подлагам на риск съществуващия продукт ДЕТЕ 1.0, контактът с който (в удобно за мен време) ми харесва и доставя истинско удоволствие.

ОТГОВОР ОТ СОФТУЕРНАТА КОМПАНИЯ
Уважаеми Г-н Клиент,
Вашият проблем е често срещан сред потребителите. В ръководството за употреба Ви предупредихме (на последната страница с дребен шрифт), че минаването от ГАДЖЕ X.0 към СЪПРУГА 1.0 носи неочаквани рискове. Имайте предвид, че СЪПРУГА 1.0 вече не е продукт за развлечение, както е ГАДЖЕ X.0, а е Съвършена Оперативна Система - СОС (или както е по-популярна - POS: Perfect Operating System), създадена за контрол на всички останали продукти, намиращи се в обхвата и. Вече не е възможно връщане към предишната версия ГАДЖЕ X.0.
Същото важи и за вируса ТЪЩА 1.0, който (това е твърдо установено) създава проблеми със съвместимостта на всички системи. Така че деинсталирането му води и до деинсталация на СЪПРУГА 1.0 (която е дъщерен продукт на ТЪЩА 1.0). Ние препоръчваме да се изчака вирусът ТЪЩА 1.0 да се деактивира необратимо от самосебе си.
Различни потребители опитаха да инсталират ЛЮБОВНИЦА 1.0, но рисковете са значителни: ако случайно в този момент в адреса на същото устройство се автовключи СЪПРУГА 1.0 системата няма да може да го понесе безпроблемно и ще се задейства необратимо, активирайки впоследствие вирусите RAZVOD.EXE и IZDRUJKA_DETE.EXE.
Ако все пак стигнете до този момент и впоследствие инсталирате ЛЮБОВНИЦА 2.0, никога не се опитвайте да го промените на СЪПРУГА 2.0 - проблемите ще бъдат същите, ако не и по-големи. В този случай Ви препоръчваме ЕРГЕН 2.0 + всички налични версии на ГАДЖЕ XХХ.0.
При положение, че все още не сте стигнали до такава крайна ситуация, продължавайте да експлоатирате пакета много внимателно и във всеки един момент бъдете готови да отворите файла IZVINENIYА.MP3. Ако няма ефект, не Ви остава нищо друго освен да минете на значително по-скъпия GORESHTI_IZVINENIYA.AVI в комбинация с CVETIA.JPG. Съветваме Ви допълнително да употребите и БИЖУТА.USD във всички негови най-скъпи версии, а сащо НОВИ_ДРЕХИ.BGN (но само последните версии) и ЛУКСОЗНИ_ВАКАНЦИИ_В_ЧУЖБИНА.EUR.
Спазвайте горните инструкции, забравете старите версии и модификации и вероятно ще успеете да адаптирате личния си пакет към актуалния ъпгрейд под СОС (POS).

• отговор
31 Юли, 2009 - 23:52
blue_fractal
снимка на blue_fractal

Laughing Какво би станало ако нямаше 10-ти Ноември? Wink

Един виц разказан от Сашо Диков в студиото на VIP Brother 3 в присъствието на Ники Кънчев и Маргарита Михнева, по повод на скандала между Кошлуков и Тодор Славков:

"Знаете ли какво би станало в България, ако не се бе случил преврата на 10-ти Ноември 1989 година? Ето какво:

1. Внучката на Тодор Живков щеше да е депутат в Народното събрание
  2. Внукът на Борис Велчев щеше да е Главен прокурор
  3. Синът на Димитър Станишев щеше да е Министър председател."

Евгения ЖивковаБорис Велчев Сергей Станишев

Източник: http://www.kladnica.com/

За тези, които не разбират същността на вица - това са част от потомците на Централния комитет на БКП и на висшата комунистическа номенклатура.

Повече - ТУК и ТУК

• отговор
31 Юли, 2009 - 23:03
blue_fractal
снимка на blue_fractal

Laughing Scientists have finally discovered
what's wrong with the female brain:
On the left side, there is nothing right,
and on the right side, there is nothing left... Laughing

• отговор
11 Август, 2009 - 07:57
blue_fractal
снимка на blue_fractal

:) Топките представляват мислите и грижите на жените...

Мислите на жените

Мъжете имат 2 и непрекъснато мислят и се грижат само за тях :)

• отговор
22 Август, 2009 - 09:35
blue_fractal
снимка на blue_fractal
:).........................
БАБА НЕТКА
Чатке, как си ма, к'во праят децата?

БАБА ЧАТКА
Аа, не съм ги чула още днес. Сутринта само си проверих мейла, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер ще си пусна скайпа и ще си чатна с моите.

БАБА НЕТКА
Ааа, добре ще направиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е утесняла... Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах!

БАБА ЧАТКА
Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хардът му вече изобщо не е хард.

БАБА НЕТКА
Ее, стига и ти. И ние вече за нищо не ставаме, Чаткеее... Даже и за спам не ставаме. Ако можех да се сейвна така както бях преди 40 години...

БАБА ЧАТКА
Ще ти копи-пейстна една снимка откак бях на 25 години. Знаеш ли к'ва красавица бях? Без никакви бъгове! А тогава нямаше фотошоп! Сега вече и аз съм станала за рестартиране... Целият ми десктоп се е набръчкал!

БАБА НЕТКА
Ауу, Чатке, ние се заприказвахме, ама аз се сетих, че имам работа. Трябва да компилирам един боб на дядото, че пак ще ми пусне намръщена емот-ка. Ще ми услужиш ли с онази голямата лъжица, че моите всичките са зип-версии?

БАБА ЧАТКА
Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито.

БАБА НЕТКА
Не помня такова нещо, бе Чатке!

БАБА ЧАТКА
Как така не помниш? Ти ми се логна у нас миналата седмица и ми я рикуестна.

БАБА НЕТКА
Няма такова нещо!

БАБА ЧАТКА
Така ли! Ти лъжкиня ли ме наричаш, ма! К'во си позволяваш! Ууу, да ти се скапе скайпа дано!

БАБА НЕТКА
Аа, така ли! Магарето ти на троянски кон да стане!

БАБА ЧАТКА
Уиндоуса да ти се бъгне и всички да видят к'во криеш в Май Докюментс!

БАБА НЕТКА
Да качиш 30 гигабайта дано... Всичките на корема и бедрата дано!

БАБА ЧАТКА
Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето!

БАБА НЕТКА
Котка да ти изяде мишката!

БАБА ЧАТКА
Да ти се скапе антивируса и да ти влязат червеи в ябълките!

БАБА НЕТКА
Невестулка да ти хакне кокошките!

БАБА ЧАТКА
Да ти се скапят драйверите на мотиката и с ръце да копаеш земята!

БАБА НЕТКА
Дядото ти да си ъпгрейдне харда и да си хване млада юзърка!

БАБА ЧАТКА
Лицето ти на пиксели да стане!

БАБА НЕТКА
Кучето ти на оптичен кабел да се обеси!

БАБА ЧАТКА
Сиди РОМ да ти влезе в къщата и да ти окрадне всичкоо!

БАБА НЕТКА
И компютъра ли?

БАБА ЧАТКА
И компютъра!

БАБА НЕТКА
Иии, пепел ти на ю ес би входа ма! Повече няма да правя с теб ни аудио, ни видео чат! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш!

БАБА ЧАТКА
Ммм, дреме ми на дънната платка! Хакерка с хакерка...
:)........................

• отговор
15 Септември, 2009 - 21:28
blue_fractal
снимка на blue_fractal

Истински снимки от вилна зона край Варна (септември 2009 г.)

Автор на снимките - Юлия

Обръщение към крадеца :))))

"Слона" е кварталната кръчма :)

Обръщение към простака :))))

• отговор
  • Post Reply

iPernik.info | PernikOnline.com | RadomirOnline.com | BreznikOnline.com | TranOnline.info | ZemenOnline.com | KovatchevciOnline.com

www.TSARKVA.com ® / www.DASKALOVO.com ®